Ürünler

Mandalina Çeşitlerimiz

Mandalina Çeşitlerimiz
Okitsu

Hasat Ayları: Ekim/Kasım/Aralık/Ocak

Ağaçları güçlüdür. Mandarinler arasında en erkenci çeşitlerden biridir. Meyveler oldukça büyük ve yassıdır. Çekirdeksizdir, kabuğu kolayca soyulur ve şekerlidir. Okitsu’nun erkenci Satsuma olarak dikimleri artmıştır. Satsuma’ya göre 2 hafta daha erkencidir. Depolamaya elverişlidir.

Dobashi Beni

Hasat Ayları: Ekim/Kasım/Aralık

Agaclari gucludur. Turunçgil çeşitleri arasında soğuğa en dayanıklı çeşitlerden biri olarak bilinir. Genç ve güçlü dalları küçük dikenlere sahiptir. Erkenci bir çeşit. Depolama ve taşımaya elverişli, verimli bir çeşittir. Kabukları incedir. Yüksek kalitede tada ve dokuya sahiptir.

Robinson

Hasat Ayları: Kasım/Aralık/Ocak

Ağaçların dalları dikensiz, kırılmalara eğilimli, yaprakları mızrak biçiminde ve geniştir. Meyveler sapa bağlandığı noktada ufak bir boyuna sahiptir. Meyve kabuğu ince, pürüzsüz, meyve etine sıkı bağlı olmasına karşın, kolay soyulabilmektedir. Taşıma ve depolamaya elverişlidir. Çekirdek miktarı tozlayıcıya göre değişkenlik gösterir. Puflaşmaya eğilimi azdır.

Nova

Hasat Ayları: Kasım/Aralık/Ocak

Soğuğa dayanıklı bir çeşittir. Ağaçları büyük, kuvvetli, parlak yapraklı, dikenli ve verimli bir çeşittir. Meyve kabuğu parlak, portakal renkli, hafif pürüzlüdür. Kabuk meyve etine sıkı bağlıdır. Meyveler hafif basık şekillidir. 

Oldukça büyük ve lezzetli meyvelere sahiptir. Meyve eti kalitesi çok yüksektir. Kabuk meyve etine sıkı bağlı, soyulması çok kolay değildir. Meyve, puflaşmadan uzun süre ağaç üzerinde kalabilir.

Minola

Hasat Ayları:kasım/aralık/ocak



Mandalina Çeşitlerimiz
Mandalina Çeşitlerimiz
Mandalina Çeşitlerimiz
Mandalina Çeşitlerimiz
Mandalina Çeşitlerimiz